Tarieven & werkwijze

Op deze pagina vind je de tarieven voor de verschillende diensten die ik aanbied, alsmede de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. 

Gratis e-consult

Wil je even met me sparren over een specifieke situatie of wil je graag kennismaken om te zien wat ik voor jullie gezin kan betekenen, neem dan contact met me op voor een e-consult van een half uurtje. Gratis en vrijblijvend, uiteraard.

Consult

Een standaard consult duurt anderhalf uur en kost €135,−. 

Dit geeft ons de tijd om zorgvuldig de door jullie ingebrachte situaties uit te diepen en met de nieuwe inzichten te oefenen. (Mocht er meer of minder tijd nodig zijn, factureer ik dit per kwartier.)

Een consult kan plaatsvinden online via Google Meet, in mijn praktijk in het Coachhuis in Delft Zuid of wandelend, door het Delftse Hout of de Heemtuin. Consulten zijn mogelijk tijdens kantooruren vanaf 9.00 uur of in de avonduren vanaf pakweg 20.30 uur. 

Ik werk niet met vaststaande trajecten, alle begeleiding is puur maatwerk. Want ondanks de overeenkomsten tussen gevoelige, intense kinderen met een sterke wil, zijn er altijd bepaalde elementen die specifiek in jullie gezin spelen. Daar starten we.  

Na het kennismaken plannen we twee consulten in met zo’n 3 á 4 weken ertussen. Dit is voldoende tijd om te oefenen met alles waar we in het eerste consult mee aan de slag zijn gegaan. Je kunt gelijk verschil ervaren en ‘je merkt dat het werkt’. In het tweede consult koppelen we terug wat er allemaal gelukt is en wat nog wat meer verdieping en oefening vereist.

Na het tweede consult besluiten we dan in overleg of en wanneer er een vervolgconsult zal plaatsvinden. Soms hebben ouders namelijk behoefte aan een tijdje intensievere begeleiding, om het geleerde stevig te bestendigen. Soms hebben ouders vooral behoefte aan een meer vinger-aan-de-pols-achtig traject van eens per zoveel weken. Alles is goed. 

Workshops

Een dagworkshop (van 10.00 tot 17.00 uur) inclusief lunch kost € 195,– per persoon. 

Kom je als koppel (dus als twee ouders van hetzelfde kind, of samen met opa & oma) krijg je voor de tweede persoon € 95,– korting. De dagworkshop kost dan € 295,– voor twee personen. 

Een ochtendworkshop van 3,5 uur kost € 95,–

“De woede aanvallen lijken steeds korter te worden of zelfs helemaal uit te blijven. Laat ik het zo zeggen: we hebben de ‘handleiding’ nog niet uitgelezen, maar dankzij een consult met jou al wel de eerste 5 hoofdstukken. Er vallen steeds meer dingen op zijn plek. We zijn heel blij met je advies en hulp!”

Tessa,
moeder van zoon (5)

Vergoedingen

Ik heb geen contracten met gemeente of zorgverzekeraars, de consulten worden derhalve niet vergoed. Wellicht zijn er mogelijkheden via PGB of via je werkgever. E-facturering aan overheidsinstanties is mogelijk.

Algemene Voorwaarden

Een consult factureer ik achteraf, een workshop ruim van tevoren. Meer informatie over de algemene voorwaarden, de annuleringsregeling etc. vind je hier: Algemene Voorwaarden.

Privacyverklaring

Ik heb expres geen cookies op mijn website en ik verstuur geen nieuwsbrief. Ook niet als je je emailadres op mijn website hebt ingevuld. Meer over hoe ik omga met jouw persoonlijke gegevens vind je in de Privacyverklaring.Heb je een vraag? Stel hem gerust, ik beantwoord hem graag!