Workshop ‘De Gevoelige Tiener met een Sterke Wil’

Voor wie?

Voor ouders van kinderen vanaf een jaartje of 10. Jullie kind is duidelijk gevoelig en hier houden jullie al rekening mee, voor zover dat mogelijk is of lukt. Je merkt dat de ‘opvoeding’ van je kind overgaat in ‘begeleiding’. De gevoelige, wilskrachtige aard van je kind heeft zijn weerslag (gehad) op jullie relatie, maar je kind heeft er nu zelf ook last van. Je hebt behoefte aan handvatten, om je kind beter te kunnen begeleiden. Meer inzicht in overprikkeling, in omgaan met stress en eigenlijk in het vóór zijn van stress. Wat best een uitdaging blijkt in deze wereld vol prikkels, waar de uit-knop soms lastig te vinden is.

Je kind loopt vast op school, is oververmoeid, heeft last van overprikkeling, stress. Of het gaat juist heel goed, tenminste, zo lijkt het voor de buitenwereld. Goeie cijfers, veel hobby’s. Maar je kind staat altijd aan en nee-zeggen tegen al die leuke dingen die haar kant op komen blijkt enorm lastig. 

Wat kun je verwachten?

Herkenning: Je bent niet de enige, je kind is niet de enige. Doordat we met een groep van zo’n 6 tot 8 ouders zijn, is er veel ruimte voor herkenning. Jouw verhaal voor anderen, situaties van de anderen voor jou. Je hoeft je niet bezwaard te voelen over het gedrag dat je kind laat zien. Je hoeft je niet te verantwoorden tegenover ‘de buitenwereld’ en je hoeft even niets uit te leggen. Wij snappen je. 

 

Wanneer kun je aan deze workshop deelnemen?

Vrijdag
25 sept 
9.00 – 12.30
Zaterdag
14 nov
9.30 – 13.00 
Zaterdag
12 dec
9.30 – 13.00 

Kosten

De workshop kost €80,– per persoon, inclusief btw. Koffie, thee en wat lekkere versnaperingen zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen.

Locatie van de workshop

De workshops vinden plaats in de Hooiberg van Stadsboerderij en waterspeeltuin Buytendelft aan de Korftlaan 3A, 2616 LJ in Delft. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig.
Stadsboerderij en waterspeeltuin Buytendelft

Persoonlijk consult

Mocht je jullie situatie graag individueel willen bespreken, kun je uiteraard ook een afspraak maken voor een persoonlijk consult. Meer informatie vind je hier: